Garden Villas - DOMMA Reality & Development
Loading map...

Garden Villas

Předboj,
Czech Republic
na vyžádání Developerský projekt
Vila
  • 204
  • 0
  • 5 Ložnice
  • 2 Koupelny
  • 297 m2
Zuzana Sarlosi
Zuzana Sarlosi
Kontaktujte makléře

Popis

O Projektu
 
Garden Villas je rezidenční projekt 11 vilových dřevostaveb v bezpečné a klidné lokalitě Předboj u Prahy. Ať je pro vás na prvním místě právě bezpečí a klid, zdravý životní styl, moderní a nadčasový design nebo udržitelnost v rámci výstavby a ohled na životní prostředí, Garden Villas předčí všechna vaše očekávání.

Představte si svůj vysněný domov. Takový, který se se dokáže postarat o vás, ale i sám o sebe. Domov, který vám umožní věnovat čas tomu, čemu ho opravdu věnovat chcete a ve kterém už není zapotřebí dělat kompromisy a ve kterém budete spokojeni po celý život. Představte si svůj domov v Garden Villas.

Lokalita

Klid, ticho a bezpečí, které ve velkoměstě nikdy nenajdete. Přitom do centra Prahy se dostanete za dvacet minut autem, případně se můžete rozhodnout i pro cestu vlakem nebo autobusem.

Občanská vybavenost, která si s velkým městem v ničem nezadá se nachází ve vzdálenosti v řádech minut a společně s nepřeberným množstvím možností pro sportovní vyžití je skutečnou výsadou krásné lokality, kterou je Předboj u Prahy.

Standardy

Váš vysněný domov je zároveň i chytrým domovem: bezpečnostní dveře se čtečkou otisku prstu, okna, žaluzie, garážová vrata, vytápění včetně podlahového topení s funkcí chlazení, rekuperace a celková elektroinstalace, to vše je napojeno na chytrou domácnost Loxone.

Nadstandardní vybavení samozřejmě naleznete i v interiéru. Mimo jiné například interiérové dveře HANAK, koupelny a toalety se zařízením od TRES a Villeroy&Boch nebo třívrstvou dubovou podlahu Valen&Masar.

Udržitelnost

Vlivu samotné výstavby na okolí a životní prostředí přikládáme velkou důležitost. Proto v rámci spolupráce s iniciativou Sázíme Česko za každý dům vysázíme zhruba 40 stromů, což je odpovídající množství použité při jeho výstavbě. Jakmile budou stromy za váš nový vysněný domov vysázeny, obdržíte navíc e-mail s GPS souřadnicemi jejich umístění.

Dřevostavby jsou vysoce ekologické. Samozřejmostí jsou fotovoltaika, chlazení čerpadlem i vzduchotechnika s rekuperačním větráním.

Úspornost

Díky elementům pasivního domu, správnému navržení konstrukce, izolace a umístění oken a dveří jsou náklady na provoz velmi nízké a váš vysněný domov se o sebe dokáže výborně postarat.

Dřevostavby dosáhnou oproti betonovým stavbám stejných technických parametrů už při použití menší tloušťky stěn, čímž dojde při výstavbě k úspoře financí, ale také zhruba jedné desetiny plochy. To se dá přirovnat k velikosti menšího pokoje.

Technologie

V Garden Villas se vaším domovem může stát dřevostavba, která je díky fotovoltaice, vzduchotechnice a rekuperaci ekologická, díky elementům pasivního domu a tedy i sníženým nákladům na provoz také úsporná, a díky chytré domácnosti Loxone, bezpečnostním dveřím se čtečkou otisku prstu a dalším vymoženostem je zároveň domovem, ve kterém se vždy budete cítit v bezpečí.

Garden Villas představují bydlení bez kompromisů a pro vás domov, který se o vás postará. Dům bude naprogramován dle vašich potřeb na míru tak, aby vám co nejvíce usnadnil život. V moment kdy vám například kurýr bude doručovat balíček a vy zrovna nebudete doma, jedním kliknutím v telefonu otevřete branku a nebudete muset řešit nic dalšího. Dům můžete díky kamerám kdykoliv zkontrolovat.

Mám zájem o Garden Villas

Tel.: +420 725 863 413 / +420 608 577 669
Email: info@dommareality.cz
DJD Reality & Investment s.r.o.
adresa kanceláře:
Palác Koruna
Václavské náměstí 1, Praha 1

Vybavení

garáž
pasivní dům
tepelné čerpadlo
Internet

Dodatečné informace

Žádné dodatečné informace

Podobné nemovitosti

Žádné podobné nemovitosti nenalezeny.

Login

Register

terms & conditions